Flisearbejde

Unikt flisearbejde i Viby, Århus – fliser til bad, køkken og bryggers 

Unikt flisearbejde til hele hjemmet

Vi udfører grundigt og effektivt arbejde med både væg- og gulvfliser i alle hjemmets rum, så vi har også løsningen på det flisearbejde, du drømmer om at få lavet. Vi sætter fliser op i både badeværelser, køkken, bryggers – og har du specielle ønsker? Så har vi de specielle løsninger, det kræver.

Vi håndterer alle størrelser, uanset om det er standard eller store fliser som 120×120 cm. Vores erfarne team siger ikke nej til udfordrende opsætninger, og vi er specialiserede i at lave hjørnesamlinger og fuger, der sikrer dig et professionelt og æstetisk resultat.

Vi sætter fliser op i Viby, Århus og omegn

Hvorfor vælge fliser? Fliser er en rengøringsvenlig løsning, der er lettere at holde rent og samtidig mere slidstærk og fugtbestandig. Vi forstår, at hver opgave er unik, og vores dedikation til at levere flisearbejde af høj kvalitet gør os til dit sikre valg.

Hvorfor vælge Niels Murer – Flise Experten til opsætning af fliser? Vi arbejder erfarent og effektivt med opsætning af fliser. Vi kender og tilbyder derfor en bred vifte af muligheder og løsninger i forhold til indendørs flisearbejde.

Badeværelser i  Aarhus

Har du brug for en murer der dækker hele Viby i Aarhus?

Kontakt os for høj kvalitet og pålidelig service.

Eller send din opgave til os på mail:
niels@nielsmurer.dk

Niels Murer - Flise Experten ApS

Hvorfor vælge os som murerfirma?

Vælg Niels Murer for ekspertise i flise- og murerarbejde, hvor kvalitet og kundetilfredshed er vores kerneværdier

Eksperter i kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det er en del af vores arbejds-DNA altid at levere den bedst mulige løsning og kvalitetshåndværk.

Jysk grundighed

Vores tilgang til enhver opgave er jysk grundighed, og med vores mere end 17 års erfaring kan du stole på, at du får et resultat, hvor detaljerne er orden.

Unikke badeværelser

Vi er specialister i at skabe unikke badeværelser, hvor detaljerne er skræddersyet til dine behov.

Specialister i samarbejde

Vi arbejder altid for et godt samarbejde og sikrer, at du bliver inddraget i processerne.

ER DU INTERESSERET?

Kontakt os og få startet dit projekt med fliser

Skal du have sat fliser op i dit hjem i Viby, Århus og omegn? Vi leverer kvalitetsflisearbejde og god kundeservice. Kontakt os og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig med flisearbejde.

     

    ​Kan du ikke lide formularer?

    Ring til os på tlf. 20 45 28 70
    eller skriv en mail til niels@nielsmurer.dk