Tilbygninger

Murer til tilbygninger eller totalentrepriser i Viby og Århus  

Murer til tilbygninger i Viby, Århus og omegn

Vores murerarbejde med tilbygninger spænder bredt og inkluderer alt fra ekstra værelser, badeværelser til omstrukturering af køkkener baseret på dine individuelle behov. Uanset om det er udvendigt eller indvendigt arbejde, er vores mål at bidrage til at skabe en harmonisk integration mellem det eksisterende og det nye.

Vi specialiserer os typisk i villa-tilbygninger på 20-80 kvm, men vi er alsidige og udfører alle slags tilbygninger: fra muret garage og carporte til sokler til orangerier og udestuer.

Mere end bare en murer til din tilbygning

Når vi skal stå for murerarbejde eller totalentrepriser, sætter vi os grundigt ind i dine ønsker og sætter dem først i vores arbejde. Og lige meget hvilken opgave vi skal løse, så løser vi den altid med præcision og med øje for selv de mindste detaljer. Vi sørger gerne for at koordinere samarbejdet mellem de forskellige håndværk, hvor vi kan inddrage vores faste samarbejdspartnere.

Vi arbejder for at sikre dig en problemfri proces, hvor du er inddraget i det omfang, der er nødvendigt og værdifuldt for dig. For sammen kan vi sikre, at tilbygningen bliver præcis, som du ønsker.

Murer til tilbygninger i Viby, Århus og omegn

Har du brug for en murer der dækker hele Viby i Aarhus?

Kontakt os for høj kvalitet og pålidelig service.

Eller send din opgave til os på mail:
niels@nielsmurer.dk

Niels Murer - Flise Experten ApS

Hvorfor vælge os som murerfirma?

Vælg Niels Murer for ekspertise i flise- og murerarbejde, hvor kvalitet og kundetilfredshed er vores kerneværdier

Eksperter i kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det er en del af vores arbejds-DNA altid at levere den bedst mulige løsning og kvalitetshåndværk.

Jysk grundighed

Vores tilgang til enhver opgave er jysk grundighed, og med vores mere end 17 års erfaring kan du stole på, at du får et resultat, hvor detaljerne er orden.

Unikke badeværelser

Vi er specialister i at skabe unikke badeværelser, hvor detaljerne er skræddersyet til dine behov.

Specialister i samarbejde

Vi arbejder altid for et godt samarbejde og sikrer, at du bliver inddraget i processerne.

ER DU INTERESSERET?

Kontakt os og få startet dit projekt med en ny tilbygning

Tilbygning i Århus, Viby og omegn? Vi har erfaringen, håndværket og overblikket til at skabe de bedste løsninger. Kontakt os, og lad os sammen skabe fundamentet for et godt samarbejde og den ønskede tilbygning.

     

    ​Kan du ikke lide formularer?

    Ring til os på tlf. 20 45 28 70
    eller skriv en mail til niels@nielsmurer.dk